Åbent hus 25. januar 2024

Torsdag d. 25. januar kl. 15.00-18.00 holder vi åbent hus på alle vores afdelinger (Ishøj kl. 12.00 – 16.00)

Kom og prøv, se, smag og oplev hvad vi laver på FGU Vestegnen, når vi den 25. januar holder åbent hus i Hvidovre, Brøndby, Albertslund og Ishøj. Alle er velkomne, nye som gamle elever, forældre, familie, venner!

Kom og snak, se, oplev!

Velkommen til åbent hus på FGU Vestegnens fire afdelinger torsdag den 25. januar kl. 15.00-18.00 (Ishøj kl. 12.00 – 16.00). Her kan du snakke med vores elever, lærere og vejledere, du kan prøve, se og opleve, hvad vi laver på vores forskellige værksteder, tale med elevrådsrepræsentanter og få et indtryk af vores sammenhold på skolen og vores spændende tilbud.

Her kan du læse om programmet på de enkelte afdelinger:


Albertslund

Kom og se og oplev vores arbejdende værksteder og hold. Her kan du tale med lærere, elever, vejledere og se hvad der typisk foregår til hverdag på vores skole.

Kom og se, hvordan ser en typisk dag eller uge ser ud, hør om vores hverdag, snak med repræsentanter fra vores elevråd og du få en rundvisning af enten elever eller vejledere.

Vi viser også de produkter og ting, vi arbejder med på vores hold og værksteder – og så er du mere end velkommen til at komme og spille en omgang bordtennis med nogle af vores elever.

I Albertslund finder du følgende hold og værksteder:

Find vej til FGU Vestegnen Albertslund her

Brøndby

Eventyret begynder her!- når FGU Brøndby dykker ned i fantasy, magi og eventyr.

Her kan du besøge skolens kreative værksteder og se hvordan de arbejder sammen om at skabe fælles projekter og fortællinger, der giver dig lyst til at lære mere.

Guidede ture hver halve time.

Hør om disse hold og værksteder, som du finder i Brøndby:

Find vej til FGU Vestegnen Brøndby her


Hvidovre

Kom og besøg vores værksteder rundt omkring i Filmbyen, se vores skole, og tal med lærere, vejledere og elever om hvad vi laver hos os.

I Hvidovre har vi følgende hold og værksteder, som du kan besøge og høre mere om:

Find vej til FGU Vestegnen Hvidovre her

Ishøj (OBS: I Ishøj er der Åbent Hus kl. 12.00 – 16.00)

Kom og hør om vores dyrehold i Landsbysalen på Bredekærgård i Ishøj

På linjen følger vi naturens gang og dyrenes cyklus gennem årstiderne. Eleverne arbejder ude i al slags vejr og passer forskellige dyr. De får indsigt i pasning, pleje og avl af vores dyr – kalve, kaniner, marsvin, får, geder og høns. Vi arbejder med at lære om dyrenes anatomi, basal sygdomslære, fodersammensætning og avlsarbejde.

Find vej til Bredekærgaard her


Ingen tilmelding nødvendig – alle er velkomne

Alle er velkomne til vores åbent hus-arrangement, nye som gamle elever, forældre, familie – og du behøver ikke tilmelde dig. Vi glæder os til at se dig!