Ny elev?

forstørrelsesglas

Din KUI-vejleder er vejen til FGU Vestegnen

Hvis du gerne vil være elev på FGU Vestegnen, skal du kontakte din KUI-vejleder i din kommune. KUI står for “den kommunale unge-indsats”, og det er KUI-vejlederne der sammen med dig kan vurdere, om FGU Vestegnen vil være et godt uddannelsestilbud for dig. Du skal derfor kontakte din KUI-vejleder, hvis du ønsker at starter på FGU Vestegnen. Sammen kan I f.eks. aftale et besøg på skolen.

Afsøgningsforløb: Kom og snus til FGU Vestegnen i op til to uger

Hvis du gerne vil blive klogere på, om FGU er noget for dig, kan du starte i det, vi kalder et afsøgningsforløb. Her kan du i op til to uger snuse til 1-2 af de forskellige fagområder og få vurderet dine kompetencer (fx tidligere skolegang, arbejde og kurser). Herefter kan du og din KUI-vejleder sammen vurdere, om FGU Vestegnen er et godt sted for dig.

Når du skal starte hos os …

Når du og din KUI-vejleder sammen har fundet ud af, at FGU Vestegnen er et godt tilbud til dig, laver I sammen en uddannelsesplan, der f.eks. indeholder oplysninger om dine mål for at starte på FGU Vestegnen. Uddannelsesplanen sender din KUI-vejleder til os, og så vil vi kontakte dig for at fortælle, hvornår du skal starte hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vil du besøge vores skole?