Visual Media

black nikon dslr camera on table

Vil du lave film, musikvideo, podcasts eller fotografere? Så er denne linje lige noget for dig.

Visual Media, Brøndby

På Visual Media arbejder vi med video, lyd og billeder på forskellige måder. Vi producerer fx reklamefilm, videopræsentationer, koncert- og teateroptagelser, musikvideoer, portræt- og illustrationsfotos samt fotoreportager. Opgaverne er både bestillingsopgaver fra kunder og vores egne projekter og vi arbejder med alt fra droner til video, foto og lydoptagelser og du lærer alle faserne af en produktion at kende fra de indledende overvejelser om ideudvikling til manuskriptskrivning, optagelse og instruktion og til redigering, klip og mix.

På værkstedet bliver du styrket i at se. At høre. At opleve. Vi vil gøre dig nysgerrig på alt det, du ikke kender, både indenfor film- og fotokunst, men også indenfor andre kunstarter. Så er du bedre rustet til at være med i produktionen af den gode visuelle fortælling.

Værkstedets dagligdag og rytme
På Visual Media indgår du i et sammentømret produktionshold med forskellige ansvarsområder. Der er fokus på den faglige kunnen omkring brug af professionelt optageudstyr, kamera, lys, lydudstyr og digital redigering. I arbejdet indgår kreativ tænkning, idéudvikling og storytelling. Vi får understøttende undervisning i dansk og matematik og vi arbejder også med at lære om sikkerhed og arbejdsforhold i arbejdet med udstyret.
På Visual Media vælger du selv de arbejdsfunktioner og udtryksmidler, som du har mest interesse for. Vi hjælper dig i gang med de områder, du gerne vil arbejde med.

Værkstedets sociale liv
På vores værksted er samarbejde og god kommunikation i højsædet. Vi arbejder sammen om produktionerne og vi supplerer og hjælper hinanden. Vi arbejder med professionelt udstyr og sikkerhed og et godt arbejdsmiljø er også en del af læringen på værkstedet. Vi har masser af spændende udfordringer, og vi lærer, hvordan vi kan hjælpe hinanden og hvordan vi sammen får gode, fælles oplevelser.

Du finder værkstedet her: