Linjen er for dig, der gerne vil arbejde i et autentisk værksted med stor fokus på daglig produktion af måltider. Vi vil lave enkle, velsmagende måltider, som vi vil servere for hele skolen dagligt.
Du vil stifte bekendtskab med både caféproduktion og stordrift, og får gode forudsætninger for at dykke ned i råvarer/ingredienser, bæredygtighed, kvalitet og ernæring.
Vi vil dyrke måltidsoplevelser gennem det gode værtskab og service ved de daglige serveringer for hele skolen, ved mindre mødeserveringer samt til særlige lejligheder og skolens fællessamlinger.
Læs nyheder fra værkstedet her
- |KUI. Måltid og bæredygtighed. Nyheder
FGU Vestegnens Albertslundafdeling modtager det økologiske spisemærke
Køkkenet og værkstedet Måltid og bæredygtighed kan nu bryste sig af det økologiske spisemærke bronze
- |KUI. Måltid og bæredygtighed. Nyheder
Grøn oase midt i byen: Elever dyrker deres egen mad
Elever fra FGU Vestegnen har groet deres egen mad i en by-køkkenhave på skolen
- |Måltid og bæredygtighed. Nyheder
Her er plads og rummelighed
Camillas vej gennem uddannelsessystemet har med hendes egne ord været lidt noget rod, men på FGU Vestegnen har hun mødt…
Mødetider og skema
