Festligt farvel til FGU Vestegnens dimittender

Med blomster, konfettiregn, sang og kram blev ca. 80 dimittender sendt godt afsted, da FGU Vestegnen afholdt fælles dimissionsfest i Albertslund

Både forældre, pårørende, kommunale vejledere og medlemmer af FGU Vestegnens bestyrelse var mødt op for at være med til at fejre de ca. 80 elever fra alle FGU Vestegnens fire afdelinger, der dimitterer her til sommer. Showet blev styret af de to glamourøse og feststemte konferencierer Anne Sofie og Mogens, der for nogle er bedre kendt som lærere i Hvidovre.

Dimittenderne på scenen

I mindre grupper blev dimittenderne kaldt på scenen, hvor de hver fik en rød rose og deres bevis i et af de populære VSTGN-muleposer, lavet af eleverne på Medier & Grafik. På scenen fik de et par ord med fra deres lærere og klapsalver fra hele salen – inden alle dimittender blev kaldt op til konfettiregn for at markere den store dag, som de alle på hver deres måde har kæmpet for at nå til.

Quiz, omvendt banko og royalt besøg

Efter konfettiregn og klapsalver, blev der taget afsked med alle gæster, så alle FGU Vestegnens elever kunne hygge med quiz og omvendt banko – inden vi blev beriget med et (vistnok) royalt besøg.

Tillykke til alle dimittender, rigtig godt kæmpet og god vind til jer – og til alle vores dejlige elever; vi glæder os til at se jer igen efter sommerferien, når vi starter op torsdag den 3. august.

Rigtig god sommer til alle!