Tværfagligt forløb med gæstelærer skaber udtryksfulde dansekunstfilm

Personlige historier udtrykt i dans og klippet til en lille film – en uges workshop på FGU Vestegnens afdeling i Brøndby resulterede i små kunstværker baseret på elevernes egne historier.

I en uge blev der arbejdet meget koncentreret i et tværfagligt forløb, hvor eleverne fra både Drama og scenekunstnerisk produktion og eleverne fra Visual Media var med at skabe en kort fortælling, udvikle manuskripter, produktionsplan og skudlister ud fra en personlig oplevelse eller erfaring fra en dramalev.

Workshoppen blev faciliteret af Maia Elisabeth Sørensen, der er koreograf og dansefilmskaber, og understøttet af de to værksteders lærere, og eleverne deltog engageret og kreativt med at udtænke, visualisere og indfange de fire små dansekunstfilm. Den tværfaglige workshop er skabt af trivselspuljemidler, som blev bevilget til FGU Vestegnen i 2021 til at skabe forskellige aktiviteter, der vil kunne understøtte og fremme elevernes sociale, personlige og faglige trivsel.

Her kan du se de fire dansekunstfilm. De er navngivet efter den dramaelev, hvis personlige fortælling er omdrejningspunktet for filmen:

Spencer

Liva

Ishana

Iris