Ny organisation pr. 1. januar 2021

Ny vicedirektør og ny administrationschef

Med indgangen til det nye år er en vores organisation opdateret med en ny vicedirektør og en ny administrationschef, som begge skal være med til at understøtte den fine udvikling og gode fremdrift, FGU Vestegnen er i.

Vi har kunnet trække på gode kræfter, som allerede har et godt og solidt kendskab til FGU Vestegnen.

Nathasja Haldbæk tiltrådte, på baggrund af en indstilling fra et enigt indstillingsudvalg, 1. januar stillingen som vicedirektør.

Nathasja har været en del af FGU Vestegnen siden opstarten – og senest som sekretariatschef for Fællessekretariatet og konstitueret afdelingsleder i Hvidovre.

Nathasja får fremadrettet ansvaret for den pædagogiske ledelse samt elevadministration og kommunikationsopgaver og vil sideløbende frem til sommer 2021 fungere som konstitueret afdelingsleder i Hvidovre.

Et enigt indstillingsudvalg har til posten som administrationschef ligeledes peget på én kandidat – og derfor tiltrådte Jim Vårdal 1. januar i stillingen.

Jim har det seneste år været ansat i Fællessekretariatet, hvor han især har beskæftiget sig med økonomi og bygninger. Jim får fremadrettet ansvaret for økonomi, bygninger, IT og HR.

Se vores nye organisationsdiagram her.