Albertslund/Glostrup-afdelingen flytter

FGU Vestegnens afdeling på Sydvestvej i Glostrup skal i løbet af 2021 flytte til Løvens kvarter 17 i Albertslund.

Flyttebil

Afdelingen i Albertslund/Glostrup har længe haft mangel på undervisningslokaler, og efter længere tids research er valget altså faldet på Løvens Kvarter 17 i Albertslund. Cirka 200 elever får deres daglige gang på den nye lokalitet, og FGU Vestegnens ledelse og administration flytter også til den nye adresse.

Plads og miljø

Løvens Kvarter 17 har tidligere huset Sydskolen og Kongsholm Gymnasium, så der har altid været drevet skole i lokalerne.

Lokalerne i Albertslund er virkelig velegnede til undervisning på FGU – hvor vi ud over værkstedsfag skal tilbyde undervisning og eksaminer i de grundlæggende fag som dansk, matematik og naturfag. Adressen har samtidig den fordel, at den ligger i en campus, hvor der i forvejen er unge og uddannelsesmiljøer lige om hjørnet. Desuden er der god infrastruktur – let adgang til tog og busser.

Ingen præcis flyttedato
Flere faktorer spiller ind på flytningen – herunder nedlukningen pga. Corona – så det er derfor ikke muligt at sætte en eksakt dato for flytningen, men FGU Vestegnen vil rykke ind i de tidligere gymnasielokaler i løbet af foråret. Efter sommerferien vil flytningen være sket.

Spørgsmål og svar

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til afdelingsleder for Albertslund/Glostrup Anne Bach Pedersen på 2968 5427.