Visual Media fik kæmpe foreningsfest til at poppe

Den årlige fest for foreningslivet i Brøndby fik endnu engang hjælp af eleverne på Visual Media fra FGU Vestegnens afdeling i Brøndby

Eleverne på Visual Media har de sidste par måneder haft travlt med at gøre klar til årets foreningsfest AKTIV 2023 i Brøndby, hvor kommunen hædrer og fejrer de frivillige i foreningslivet og uddeler priser til personer eller foreninger, der har gjort noget særligt for kultur- eller sportsverdenen i Brøndby. Arrangementet, der løb af stablen den 10. marts 2023 i Brøndby Hallen, bød knap 500 frivillige i kommunen til middag, prisuddeling og fest.

Det er fjerde gang, at Visual Media er blevet hyret ind til at lave hele den visuelle del af arrangementet, alt fra de små grafiske vignetter, der kører mellem aftenens indslag til videoer af alle nominerede og vindere i de fem kategorier; Årets Initiativ, Årets Ungdomsleder, Årets Idrætsleder, Kulturprisen og Frivilligprisen. Det er borgerne i Brøndby kommune, der kan indstille personer eller foreninger til en pris og priserne bliver modtaget med stor ære. Der er derfor mange øjne på, når eleverne fra Visual Media skal sørge for, at den visuelle del af festen spiller.

”Det er et kæmpe arbejde, der ligger i at planlægge, kontakte alle de nominerede, optage videoer, klippe dem sammen, lave underlægningsmusik, animere grafik – og så selvfølgelig køre det hele live under selve festen, hvor alt vores arbejde skal spille sammen med indslag, taler, optrædener og selvfølgelig værterne,” fortæller Henrik Lindemann, der er lærer på Visual Media på FGU Vestegnens afdeling i Brøndby.

Selve aftenen gik som smurt for Visual Media og deres mange videoer, og de knap 500 deltagere til foreningsfesten AKTIV 2023 blev hyldet og fejret med alt, hvad den kunne trække. Arrangørerne bag eventet var endnu engang så tilfredse med Visual Medias arbejde, at de har booket værkstedet til at gøre det igen næste år.

Læs mere om foreningsfesten AKTIV 2023 og se billeder fra sn.dk her