Photo by Jason Leung on Unsplash

Velkommen til vores nye hjemmeside!

I denne uge er vi gået live med vores helt nye hjemmeside – vi håber du har lyst til at kigge indenfor!

konfetti flyver på blå baggrund

Photo by Jason Leung on Unsplash

Her på FGU Vestegnens nye hjemmeside har vi frisket designet lidt op, fået navigationen lidt mere tilgængelig for både vores kommende elever, vores nuværende elever og samarbejdspartnere fra de kommunale ungeindsatser (KUI).

Hvad er nyt for kommende elever?

For at gøre vores uddannelsestilbud overskueligt, kan du under fanen ”uddannelsen” læse præsentationer af vores tre spor, AGU, PGU og EGU. Under ”PGU” kan du læse om vores forskellige værksteder ud fra dine interesser og forhåbentlig finder du noget, du synes er spændende. Du kan også læse om vores STU.

Hvad er nyt for nuværende elever?

For at samle svar på spørgsmål om stort og småt, som du måtte have som ny elev, har vi oprettet siden ”Vigtig viden”. Her kan du finde alt fra info om mødetider, skoleydelse, ungddomskort og måltider til hvorfor du skal have en NemKonto og et NemId, når du er elev hos os.

Hvad er nyt for vores KUI-samarbejdspartnere?

Vores nye hjemmeside indeholder information om vores optagelsesprocedure og krav til indholdet af uddannelsesplanen under ”For vejledere”, og som noget nyt kan du få det seneste nye overblik over, på hvilke hold, værksteder og afdelinger vi har ledige pladser. Vi bestræber os på at opdatere oversigten ugentligt, så du altid har nyeste opdatering. Bare klik på ”Ledige pladser” på forsiden, og du kan få et hurtigt overblik.

Har du brug for at vide mere om vores organisation?

Hvis du har brug for at vide mere om vores organisering, vores bestyrelse eller vores lovgrundlag eller se vores smiley-rapporter? Så kan du besøge siden ”Om os”. Her har vi samlet alt, hvad der er at vide om FGU Vestegnen.

Vi håber du kan lide vores nye hjemmeside og kan finde det, du skal bruge. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os. Velkommen til!