Uddannelsesuge på FGU Vestegnen

Uge 5 stod i uddannelsernes og øjenåbnernes tegn med bl.a. spændende oplæg, besøg på uddannelsessteder og SKILLS festival

For første gang i FGU Vestegnen var en hel uge dedikeret til at blive klogere på de mange forskellige og spændende uddannelses- og karrieremuligheder, der findes. Derfor havde alle hold og værksteder på FGU Vestegnen fået specialdesignet et skema, der bød på en vifte af forskellige appetitvækkere, der alle havde til hensigt at inspirere og gøre vores unge klogere på de muligheder, der findes i det danske uddannelseslandskab.

Inspiration både ude og hjemme

Eleverne fik både lov til at komme ud af huset og være på oplevelses- og inspirationstur på forskellige uddannelsesinstitutioner, ligesom der også var inviteret flere til at holde oplæg, fx Forsvarets uddannelser, Lidl og Coop – og tirsdag var en stor del af FGU Vestegnen på SKILLS festival på FGU Vesterbro, hvor eleverne deltog i både underholdende og lærerige workshops faciliteret af elever og lærere fra NEXT, TEC, SOSU H og Hotel- og Restaurantskolen.

Herunder kan du se billeder fra SKILLS festival tirsdag den 30. januar 2024.