Skolelukningen fortsætter – det gør FGU Vestegnen også

Efter dagens pressemøde i Statsministeriet står det nu klart, at FGU Vestegnen holder lukket for sine fysiske faciliteter i hvert fald til og med 2. påskedag, mandag den 13. april. Det vil altså sige, at vi for nuværende regner med at se vores elever igen tirsdag den 14. april 2020.

Hvid pil tegnet på asfalt.

Indtil da fortsætter FGU Vestegnen derfor med at undervise og holde kontakt med vores elever på distancen. Vi har i den forgange halvanden uge på fineste vis set, hvordan både lærere og elever sammen har løst den udfordrende opgave, det er at få etableret nødundervisningen. Vi har set mange både gode og overraskende løsninger, og både lærere og elever har set nye sider af sig selv og hinanden.

FGU Vestegnen fortsætter og videreudvikler derfor det gode arbejde, der er sat i værk og vil desuden fortsætte med at lægge små historier op fra vores hold og værksteder her på hjemmesiden. For eleverne vil dette ikke betyde nogen ændring i forhold til sidste uge. Alle elever har fortsat pligt til at have kontakt med deres lærer og følge nødundervisningen – og vi har stor opmærksomhed på elever, der ikke er kontaktbare.

Dagene 6.-10. april (uge 15) samt mandag den 13. april (2. påskedag) er lukkedage, hvor der ikke vil finde nødundervisning sted.