Photo by RoseBox رز باکس on Unsplash

Parcel Feeder holder åbent hus i samarbejde med FGU Vestegnen

Fredag den 1. juli kl. 10-12 holder lager- og logistikvirksomhed Parcel Feeder i Brøndby åbent hus for alle, der er interesseret i at høre mere om virksomheden og de forskellige jobmuligheder

person giving brown box

Photo by RoseBox رز باکس on Unsplash

Parcel Feeder, en virksomhed, der leverer ”pluk og pak”-løsninger til webshops og sender pakker til både ind- og udland, holder i samarbejde med FGU Vestegnen åbent hus for alle interesserede, der vil lære mere om virksomheden og som vil høre mere om mulighederne for et job.

Parcel Feeder hjælper sine kunder med at binde en webshop sammen med en lager- og logistikløsning, så webshopkunderne oplever en god og simpel oplevelse, når de handler i de forskellige webshops.

Som arbejdsplads er Parcel Feeder et godt sted at arbejde, som gør meget ud af, at være en rummelig arbejdsplads, hvor medarbejderne tager hensyn til hinanden og løser udfordringerne, når de opstår. Lige nu har Parcel Feeder mulighed for følgende ansættelse på vores lager:

  • Ungarbejder under 18 år
  • Deltids-lagermedarbejder
  • Fuldtids-lagermedarbejder

Parcel Feeder tilbyder basisløn med mulighed for at fleksibel arbejdstid, weekendarbejde og en varieret arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Parcel Feeder er desuden godkendt til at uddanne speditørelever.

Velkommen til Åbent Hus hos Parcel Feeder A/S, Midtager 29, 2605 Brøndby, Fredag den 1. juli, kl. 10 – 12. Spørg efter Nicolas.

Læs mere om Parcel Feeder her