Photo by Steve Johnson on Unsplash

Nogle elever modtager en ekstra lønseddel på skoleydelse

Det er ikke en fejl, hvis du som tidligere eller nuværende elever på FGU Vestegnen får en ekstra lønseddel. Det skyldes, at Børne- og Undervisningsministeriet har fundet en fejl i deres satser.

coins on gray surface

Photo by Steve Johnson on Unsplash

Nogle af FGU Vestegnens nuværende og tidligere elever modtager i disse dage ekstra udbetalinger på skoleydelse og et brev fra os i e-boks. Hvis du modtager en ekstra lønseddel på skoleydelse, er det ikke en fejl, men fordi du har fået for lidt udbetalt i perioden 2019-2021. Det skyldes, at Børne- og Undervisningsministeriet har fundet en fejl i satserne for FGU-skoleydelse i perioden 2019-2021. Det er alle FGU’er i hele landet, der har efterreguleret skoleydelsen for 2019-2021.

Enkelte elever kan opleve at få flere af disse ekstra lønsedler, fordi én lønseddel er reguleringen svarende til et år. Hvis du derfor har gået her i f.eks. både 2019 og 2020, vil du få to lønsedler og to udbetalinger.

Hvis du har fået en efterregulering, vil beløbet blive indsat på din NEM-konto i slutningen af september 2023.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte FGU Vestegnens administration på telefon 3638 2600 eller på post@fguvestegnen.dk.