Ministerbesøg på FGU Vestegnen

Den 29. april 2024 fik vi besøg af finansminister, Nicolai Wammen samt børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye. De fulgtes med borgmester Kent Magelund fra Brøndby og borgmester Steen Christiansen fra Albertslund.

De var her for at se hvordan en hverdag kan se ud på FGU, og hvad vi arbejder med på de forskellige linjer. Hos Visual Media blev der vist film fra den nyligt afsluttede ZOOM-festival. Musik spillede et uddrag fra deres kommende koncert og ministrene fik talt med elever på EGU.

Efter besøget skriver Hanne Fischer direktør for FGU Vestegnen:

Tak til elever og undervisere på FGU Vestegnen, Brøndby, for at tage godt imod finansministeren, Nicolai Wammen og børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye i dag. FGU Vestegnens bestyrelsesformand, borgmester Steen Christiansen og Brøndbys borgmester Kent Magelund deltog også i arrangementet.

På en enkelt time nåede vi rundt på Visuel Media, EGU og afsluttede med et fint musikalsk indslag i salen ved Musik og Koncertafvikling.

Vores FGU-elever bidrog med stærke fortællinger om deres eget liv og vejen til FGU – og hvordan skolen har været med til at skabe nyt håb for livet og en tro på fremtiden.

FGU har sin berettigelse i det danske uddannelseslandskab – og FGU gør en markant forskel for vores unge på vej mod uddannelse og beskæftigelse.

#voresungelykkes

Mange tak for indsatsen,
Hanne