Ingen frokostpause: Elever var ultrapopulære på Børnekulturfestivalen

Elevernes forhindringsbane og aktiviteter til børnene blev så stor en succes, at der skulle arbejdes hårdt for at følge med de mange, glade børn

Der var knapt tid til frokostpause for FGU Vestegnens elever fra værkstedet Omsorg, Sundhed og Pædagogik, da de den 7. september deltog i Glostrup Kommunes Børnekulturfestival i Egeparken. Solen skinnede som på en sommerdag og her myldrede børn fra kommunens institutioner rundt til den ene oplevelse efter den anden i den store park. Eleverne fra Omsorg, Sundhed og Pædagogik havde forberedt sig grundigt og havde opsat en forhindringsbane og desuden forskellige aktiviteter som dåsekast, farvestafet, byg det højeste tårn-konkurrence og kryds og bolle.

Ramt af egen succes

Elevernes aktiviteter blev så stor en succes blandt de deltagende børn, at der konstant var fare for at der ville danne sig lange køer til alle de sjove ting, som værkstedet havde med. Der var så meget gang i den, at eleverne fra FGU Vestegnen knapt havde tid til så meget som en frokostpause, og eleverne gjorde en kæmpe indsats for at give de mange deltagende børn en god dag. Da dagen var slut, efter 5 timers konstant aktivitet, var det en flok trætte og glade elever, der pakkede ned – og et par stolte værkstedslærere kunne se tilbage på en dag, hvor FGU-eleverne havde hjulpet og bragt glæde til virkelig mange Glostrup-børn.