Fire priser til Visual Media på årets Zoom Festival

Det blev til hele fire priser til eleverne på FGU Vestegnens værksted Visual Media i Brøndby på årets Zoom-festival, der hædrer foto og video-kunsten og dens udøvere

Eleverne fra Visual Media & Storytelling løb med ikke mindre end fire priser til årets festival, som i år foregik den 4. maj på FGU i Aarhus. Her var unge fra FGU’er fra hele landet samlet for at deltage i et brag af et awardshow, der hædrer foto- og filmkunsten ved at uddele en række priser. Det er et fagpanel, der beslutter, hvem der skal modtage priserne og således bliver de unge vurderet af personer, som selv beskæftiger sig med foto og/eller film på et professionelt niveau – og Visual Media i Brøndby tog altså hele fire priser med sig hjem.

Bedste film

Filmen “Jonas” er produceret af Sarah og Emilie fra Visual Media i Brøndby. Den tog hovedprisen til årets Zoom Festival i Aarhus. Filmen er produceret på 10 dage i marts måned og har temaet “Næste stop”, som alle konkurrencebidrag skulle tolkes over. Dommerne kaldte den bl.a. for ”en fuldendt film”. Det er 5. år i træk at Visual Media vinder denne pris, og det er den 11. i rækken af priser for BEDSTE FILM, som værkstedet har vundet på festivalen.

Bedste fortælling

Gabriel vandt prisen for BEDSTE FORTÆLLING for den surrealistiske film “Dreamcast”. Gabriel har prøvet det før – det er hans 3. pris på Zoom Festival.

Bedste fotografering

Mathias (th) og Albert (tv) tog prisen for BEDSTE FOTOGRAFERING for deres film “Undskyld Skat”.

Zoom-prisen (dommernes særpris)

Mathias vandt også en pris i fotokonkurrencen – en ZOOMPRIS for sin billedserie-reportage af de ældres klimademonstration.