FGU Vestegnen tilbyder et visir til alle elever

Fra næste uge vil det være muligt for alle elever i FGU Vestegnen at få udleveret et visir, hvis de ønsker det.

mand med plastikkasse over hovedet

Hidtil har det kun været lærere, der kunne få udleveret visirer, men efter et møde den 11. november med elevrådet på FGU Vestegnens afdeling i Brøndby, der fremførte deres gode argumenter, har FGU Vestegnens direktør, Hanne Fischer, besluttet at stille et visir til rådighed til alle elever.

Visiret skal bestilles hos din lærer og leveres i løbet af næste uge
Hvis du ønsker at bestille et visir, kan du gå til din lærer, som vil bestille samlet for hele dit værksted/hold. Visirer er noget mere kostbare end mundbind, så vi udleverer kun ét visir pr. elev. Til gengæld kan visirer bruges igen og igen, når de bliver rengjort og brugt korrekt.

FGU Vestegnen har bestilt visirer hjem til alle elever, som vi forventer bliver leveret i næste uge. I får besked på jeres afdeling, når visirerne er klar til afhentning. Husk at bestille dit visir hos din lærer.

Brug og rengøring af dit visir
Dit visir kan vaskes og genbruges efter rengøring. Du skal vaske visiret mindst én gang om dagen og når det bliver synligt snavset eller vådt. Når du bruger dit visir, må du ikke røre ved det. Vask eller sprit dine hænder af før og efter, du tager visiret på eller af. Og endelig: pas godt på dit visir. De er dyre, så vi udleverer kun ét pr. elev.