FGU Vestegnen lukker IKKE ned

FGU’erne er undtaget fra de netop udmeldte skolelukninger, så elever og lærere i FGU Vestegnen fortsætter, som de plejer. Dette gælder både almindelig undervisning og planlagt eksamen.

Virus

Ved den netop udmeldte delvise nedlukning får elever og lærere i FGU’erne i de 38 berørte kommuner lov til at fortsætte, indtil sidste skoledag før juleferien den 18. december.

Der vil dog være små ændringer i hverdagen som følge af de restriktioner, som trådte i kraft i dag, den 7. december. Det betyder f.eks., at alle hold/værksteder spiser hver for sig i deres egne lokaler. Derudover fortsætter vi selvfølgelig med de hidtidige restriktioner, som f.eks. at holde afstand, vaske hænder/bruge håndsprit og bruge mundbind/visir.

Alle elever og lærere i FGU Vestegnen planlægger at blive testet

I FGU Vestegnen har vi besluttet at indlægge tid til, at alle hold og værksteder kan blive testet. Det kan f.eks. være at et helt hold tager sammen hen til et af de mobile testcentre, der ligger i hele hovedstadsområdet. Det gør vi for at gøre vores til inddæmme og begrænse smitten.

Overblik over mobile testcentre på Vestegnen i denne uge

OBS: På de mobile testcentre skal man IKKE bestille tid

Mandag den 7. december kl. 10-16: FGU Vestegnen i Albertslund/Glostrup
I dag mandag vil der være opsat en mobil testenhed på afdelingen i Albertslund/Glostrup, hvor man kan møde op uden at skulle bestille tid til at få taget en test. Hvis I vil tjekke, om der er plads og ingen kø, kan I ringe til Michael Krøll på 29 68 91 87, inden I tager afsted.

Tirsdag den 8. – torsdag den 10. december kl. 10 – 16: NEXT, Vestskovens Gymnasium
Tirsdag-torsdag i denne uge er der mulighed for at blive testet på NEXT, Vestskovens Gymnasium, bygning M

Mandag den 7. – fredag den 11. december kl. 10-16: Kometen i Hvidovre
Alle dage i denne uge vil der være mulighed for at blive testet uden tidsbestilling på Kometen i Hvidovre.

Find en liste over alle mobile testcentre i Region Hovedstaden her

OBS: klik på ”mobile COVID-19 testcentre”, da det kun er de mobile testcentre, der ikke kræver tidsbestilling!