FGU Vestegnen forventer ikke at åbne fysisk efter påske

Selvom der er tale om, at Danmark kan åbne op gradvist igen efter påske, regner FGU Vestegnen ikke med at kunne åbne op for vores fysiske afdelinger efter påske.

murstensmur

Efter statsministerens udmelding tirsdag den 31. marts om, at regeringen satser på en gradvis genåbning af Danmark efter påske, har FGU Vestegnen spekuleret på, om vi kan få lov til at åbne for vores elever og vores dagligdag igen. Vi ved af gode grunde ikke, præcis hvordan planen ser ud, men da regeringen vil kigge tallene igennem over påske og derefter vurdere situationen, ved vi dog så meget, at vi IKKE regner med at åbne igen lige efter påske.

Elever og ansatte skal ikke møde fysisk op tirsdag den 14. april efter påske – men mødes på en digital platform
I stedet for at kunne byde vores elever velkommen tilbage til FGU Vestegnens fire afdelinger efter påske, beder vi derfor alle vores elever om at fortsætte med den nye, digitale kontakt med deres hold og lærere efter påske, som de allerede er godt i gang med nu. Hver enkelt elev får besked direkte fra deres lærer om, hvordan og hvornår de skal ”mødes” igen efter påske på holdets platform, som fx Teams, Facebook, Classroom, Discord eller noget helt femte, som de efterhånden er vant til at mødes på.

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nye informationer
Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med nyheder om, hvordan den næste tid kommer til at forløbe, så snart vi ved noget.