Peter har endelig fået sit ønske opfyldt: Han skal være dyrepasser. Privat foto.

FGU-elev skal i lære som dyrepasser

Midt i Corona-tiden kan det godt virke, som om det meste står stille. Det er heldigvis ikke tilfældet, og det er endelig lykkedes en af vores elever at få sin drømmelæreplads.

Peter har fået sit ønske opfykldt: Han skal være dyrepasser

Peter har endelig fået sit ønske opfyldt: Han skal være dyrepasser. Privat foto.

22-årige Peter Vladimir Møller, som indtil for ganske nylig var elev på FGU Vestegnen Ishøj, har nu meldt sig ud af skolen. Det er en glædelig begivenhed, da han skal starte i lære som dyrepasser. Rejsen dertil har været lang og besværlig, for det er rigtig svært at få fat i en af de relativt få lærepladser som dyrepasser. For Peter Vladimir Møller har det taget tre år. Undervejs har Peter flere gange været ved at give op, men heldigvis holdt han ved: 

”Jeg er bare blevet ved og ved med at kæmpe og har været til samtale i hele Danmark. Det føltes virkelig godt, da opkaldet endelig kom, at jeg havde fået læreplads.” fortæller Peter. 

Den nu tidligere FGU-elev har tidligere været i praktik på Lundbeck, og der havde han en rigtig god oplevelse med at arbejde med mus og rotter, som han er meget glad for. 

”Jeg har altid villet arbejde med dyr, og nu lykkedes det endelig”, fortæller Peter, som fra maj måned skal arbejde for Taconic Bioscience med netop mus og rotter.  

FGU Vestegnen ønsker stort tillykke og god vind til Peter!