Fælles sportsdag på FGU Vestegnen: elever samlet i sjov, leg og spil

Den olympiske ild blev tændt og der var højt humør og gang i mange discipliner, da FGU Vestegnen var samlet til den første fælles sportsdag torsdag den 4. maj.

Solen skinnede, fuglene pippede og der var glade råb og hep over hele Ishøj Stadion, hvor FGU Vestegnen var samlet til sportsdag. Det var måske ikke de discipliner, der er kendt fra det klassiske OL, men derimod ni nøje udvalgte lege, spil eller udfordringer som vandløb, ubådsræs, frisbeegolf og kongespil, som vores elever blev kastet ud i.

Til trods for at enkelte var lidt skeptiske og måske ikke havde drømt om at bruge en torsdag på en velplejet og meget stor græsplæne i Ishøj, gik der ikke lang tid før det var særdeles svært at undgå at blive revet med af den gode stemning.

Eleverne var inddelt i hold, der hver havde trukket et land, som blev deres nationalitet for en dag og holdene fandt hurtigt det gode kammeratskab og samarbejde frem mens de holdt deres lands flag stolt frem på rundturen rundt til de ni discipliner. Ved hver disciplin skulle holdene dyste og samle point, som til sidst blev regnet sammen – hvorefter det vindende hold fik overrakt pokaler og en præmie.

Stort tillykke til Sydafrika – af nogle bedre kendt som musikholdet fra Brøndby, som blev dagens vindere – og tak til alle deltagere for en forrygende dag!

Herunder kan du se et par billeder fra dagen: