Bestyrelsen til hyggelig middag i café Bataillionen

Med dejlig musik, lækker buffet og god stemning gav FGU Vestegnens elever fra værkstedet Café og køkken i Hvidovre og Musik og sceneteknik i Brøndby bestyrelsens medlemmer en forrygende aften

Tirsdag den 7. februar 2023 var FGU Vestegnens bestyrelse indbudt til middag i café Bataillionen i Hvidovre. Caféen, der til daglig bemandes af eleverne fra værkstedet Café og køkken i Hvidovre, holder aftenåbent en gang om måneden, hvilket oftest er et stort tilløbsstykke for de lokale i Avedørelejren. Tirsdag aften var ingen undtagelse, og med en lækker, klassisk dansk menu, både tilberedt og effektivt organiseret af eleverne fra Café og køkken og musikalsk underholdning leveret af eleverne fra værkstedet Musik og sceneteknik i Brøndby, var det svært for bestyrelsen ikke at blive revet med af den gode stemning.

Udover middagen blev bestyrelsen præsenteret for hele Hvidovre-afdelingen, fik indblik i eleverne og deres historier og fik for en aften lov til at opleve, hvordan det er at være en del af lokalsamfundet i Avedørelejren.

Café Bataillionen holder aftenåbent en gang om måneden, hvor de serverer en ny spændende buffet og som regel byder på musik.
Hold øje på Café Bataillionens facebookside her, hvis du vil have besked næste gang