Besøg fra departementet

Torsdag den 18. november havde FGU Vestegnen fornøjelsen af et besøg af hele 50 medarbejdere fra Børne- og Undervisningsministeriets departement.

Embedsmænd fra Børne- og undervisningsministeriet prøver kræfter med FGU Vestegnens praksisnære undervisning,

Departementet ønskede at se, hvordan hverdagen på FGU ser ud, og de fik i den grad syn for sagn. Gruppen blev opdelt, så der var besøg på alle vores fire skoler i hhv. Albertslund, Brøndby, Hvidovre og Ishøj.

I Hvidovre kom medarbejderne og lederne fra departementet helt tæt på hverdagens praksis, da de skulle hjælpe til i de forskellige værksteder. På værkstedet Håndværk og service skulle der produceres julekurve, som senere sælges, på Køkken- og cafelinjen skulle der dækkes op til et større arrangement og i værkstedsbutikken fik de prøvet kræfter med symaskiner og syet bæredygtige muleposer.

”Det har været en fantastisk dag. Vi er altid glade for besøg, og det er en fornøjelse at kunne vise embedsmænd, politikere, jobcenterfolk og andre hvordan vi via praksisnær undervisning i et inkluderende læringsmiljø gør de unge under 25 klar til at komme videre i uddannelse eller beskæftigelse”, siger direktør for FGU Vestegnen, Hanne Fischer.

Ønsker du at besøge FGU Vestegnen? Kontakt gerne vores vejledere her